Algemene voorwaarden


 • Een proefles is GRATIS! Inschrijven is GRATIS!
 • Inschrijven kan via onze website bij ‘Gratis proefles!’
 • De contributie is €30,- per maand. De proefles wordt de eerste keer verrekend met het maandbedrag. Hierna blijft het maandbedrag hetzelfde. 
 • Het maandtarief blijft constant hetzelfde, ongeacht het aantal lessen per maand. Meestal heeft een maand 4 lessen, soms 5 en af en toe zitten er vrije dagen tussen dus dan bijvoorbeeld 3 lessen.
 • Wij hanteren geen opzegtermijn.
 • Opzeggen kan via het sturen van een email.
 • Betalen gaat via een tikkie. Dit wordt in de eerste week van de nieuwe maand middels Whatsapp verstuurd. 
 • In de vakanties of bij feestdagen zijn er geen lessen. 
 • We hanteren geen kledingadvies. Leerlingen kunnen comfortabele kleding en schoenen die niet buiten gedragen worden aan trekken.  Buitenschoenen zijn niet toegestaan in onze danszaal, evenals kauwgom, eten en blikjes. Een flesje water is toegestaan.
 • Kaarten voor onze voorstellingen kunnen niet worden teruggenomen.
 • Bij activiteiten buiten de reguliere lessen om, kunt u tot 7 dagen voor start van de workshop nog kosteloos annuleren. U krijgt dan uw geld terug. Bij annulering binnen 7 dagen voor start van de workshop dient u het gehele bedrag te voldoen.
 • Dansstudio Spotlights is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van goederen en letselschade.
 • In geval van overmacht (neem als voorbeeld Corona of bijvoorbeeld een natuurramp) waardoor de lessen niet op de normale manier kunnen worden voortgezet zullen wij een alternatief bieden. De manier waarop de les wordt gegeven kan worden aangepast (bijvoorbeeld online- of buitenlessen) of als de les niet gegeven kan worden krijgt u een waardebon.


Privacy


Bij Dansstudio Spotlights wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy. Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij uw gegevens. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang hiertoe is strict persoonlijk.

Heeft u vragen over uw privacy, dan kunt u die stellen aan Thessa Schmidt of via info@dansstudiospotlights.nl

 Algemene voorwaarden

Kledingvoorschriften


Bij Dansstudio Spotlights mag jij tijdens de les dragen wat bij wilt. We hanteren geen specifiek kledingbeleid. Het wordt wel aangeraden om comfortabele kleding te dragen, waar je goed in kunt bewegen. De gymschoenen of danssneakers die in de zaal worden gedragen mogen niet buiten gedragen worden.

Haren het liefste vast tijdens de les. Bij optredens kan dit natuurlijk afwijken. 

Dansstudio Spotlights zorgt voor alle attributen en kostuums tijdens de danslessen en eindvoorstelling. 

Vakanties en feestdagen 2023


Tijdens onderstaande vakanties worden er GEEN lessen gegeven. Wel kunnen er in die periode workshops of privélessen worden aangevraagd.


Voorjaarsvakantie


Meivakantie


Hemelvaartsdag


Zomervakantie


Herfstvakantie


Kerstvakantie


17 februari t/m 25 februari 2024


27 april t/m 12 mei 2024


9 mei 2024


20 juli t/m 1 september 2024


26 oktober t/m 3 november 2024


21 december '24 t/m 5 januari 2025