NSA

Bewegend

leren

NA SCHOOLSE ACTIVITEIT


Dansstudio Spotlights werkt al op diverse scholen samen aan het NSA programma. Zo kunnen wij worden ingezet voor diverse dans- en leer activiteiten. Wij werken samen met een groot team aan dansdocenten die op elke basisschool kunnen worden ingezet. 

De school hoeft enkel het programma samen met de dansdocent op te stellen, via de nieuwsbrief dit bij de ouders kenbaar te maken en een gymzaal/gymlokaal te verschaffen. 

Alle verdere administratie, kosten e.d. die hierbij komen zijn voor rekening van Dansstudio Spotlights. 

Voorbeelden om invulling te geven voor zo'n programma zijn:

  • Minidisco (groep 1 en 2)
  • Klassiek ballet (groep 3 en 4)
  • Cheerleading (groep 5 t/m 8)
  • Urban dance (groep 3 en 4 of groep 5 t/m 8) 

Maar andere dansstijlen kunnen natuurlijk ook in overleg met de docent worden gegeven. Druk voor meer info op deze button!BEWEGEND LEREN BASISONDERWIJS KLEUTERS


Kleuters op een spelende en bewegende manier bewust maken van woordbegrip en woordenschat.
We bundelen de kracht van dans met het aanleren van taal en spelling. Al bewegend doen kinderen namelijk sneller nieuwe ervaringen en kennis op. Kleuters bewegen van nature graag en veel; stil zitten is geen optie. Je zet muziek aan en direct beginnende kinderen te bewegen. Allemaal op hun eigen manier. Het ene kind beweegt met het hele lijf, het andere kind danst alleen met het hoofd mee of rolt over de grond als een heuse breakdancer. Dansen is leuk!

In deze module leren de kleuters op een dansante manier de klanken, letters, spellingsregels en schrijfwijzen van het Nederlands.


Bij Dansstudio Spotlights kan er een vakbekwame docent ingehuurd worden om deze module bij jou op school te geven. De les duurt ± 45 minuten en alle kleutergroepen krijgen 1 keer per week deze dansmodule aangereikt. Dit kan of in het gymlokaal of in een andere multifunctionele ruimte. Muziek, installatie en materiaal zijn inclusief. Klik op onderstaande button voor meer informatie en/of een offerte aanvraag.