Over mij

Thessa Suzanne SchmidtAls klein meisje vond ik het al geweldig om te dansen en voor de hele familie of op school op te treden. Een showgirl in hart en nieren. Na 2 jaar Psychologie te hebben gestudeerd, besloot ik toch mijn hart te volgen en auditie te doen voor de dansacademie. Na 4 jaren hard zwoegen op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten ben ik direct het werkveld in gegaan. Zo heb ik veel uitvoerende opdrachten gedaan, waaronder diverse dinnershows, bedrijfsevenementen, festivals en clubs. Op een cruiseschip als dance captain getraind en gedanst en veel shows gedaan in binnen- en buitenland. In maart 2010 ben ik Dansstudio Spotlights in Den Haag gestart. Lesgeven is mijn passie, iets waar ik elke dag mee bezig ben. Ik vind het een fantastisch gegeven om mensen bewust te maken van hun lichaam en zich daar prettig en zeker over te voelen. Ik geef graag energie aan anderen en probeer mijn enthousiasme voor dans en muziek over te brengen aan mijn leerlingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen op verschillende gebieden, om zo over de juiste techniek te beschikken, zodat ik dit kan doorgeven aan mijn leerlingen.
Na 7 jaar moest ik met pijn in mijn hart de dansschool in Den Haag sluiten, aangezien we naar Lelystad gingen verhuizen. Nu ben ik alweer geruime tijd bezig om hier in Lelystad diverse danslessen aan te bieden.

Niet alleen danslessen, maar ook NSA en bewegend leren voor kleuters modules worden op diverse scholen gegeven. Met veel energie mijn passie overbrengen is mijn roeping!


Xperience the Passion!