URBAN KIDS 6-8 JAAR


Deze dansles zit vol vrolijke muziek, vette choreo's en staat garant voor plezier waar je energie van krijgt!

Ook leer je technische vaardigheden, werken we aan kracht, lenigheid, ritme en souplesse. Na ieder blok laten we onze dansmoves zien in een kijkles of in een videoclip. Dus kan jij ook niet stil zitten, geef je dan snel op voor deze energieke les!



CHEERLEADING 8-12 JAAR


Wil jij een echte cheerleader worden?! Geef je dan nu op voor de leukste danssensatie van dit moment: Cheerleading! Elke week leer je verschillende dansroutines, steps, en fillers aan en ervaar zelf hoe het is om in de Spotlights te staan. Daarnaast zijn er leuke cheerleaderyells te leren en bouw je menselijke piramides! Samen werk je toe naar een mooie uitvoering/videoclip waar je jouw tricks kunt laten zien. Fun en enthousiasme zijn de keywords voor deze lessen, ervaring is niet noodzakelijk.
Ready?! Okay!!


BURLESQUE 18+


Burlesque is een showstijl waarbij het draait om vrouwelijkheid & expressie. Deze les is uitermate geschikt voor vrouwen die graag op het podium willen dansen en niet schuw zijn om het publiek te vermaken. De dansvorm burlesque is een theatrale dansvorm waarbij alles draait om het uitvergroten. Iets uitvergroten is vaak grappig, uitdagend en kan zowel spanning als luchtige emoties oproepen.
We beginnen deze les met een explosieve warming up om vervolgens over te gaan naar verschillende burlesque choreo's en oefeningen om je zelfvertrouwen een boost te geven. We werken zowel aan sensuele/expressieve poses als je gezichtsuitdrukking.
De warming up is op danssneakers en het burlesque gedeelte is op danshakken.

'Express yourself, we'll show you how to burlesque'